SERVICE OG RENSNING AF VARMEPUMPER

Vedligehold dit indeklima med det lovpligtige serviceeftersyn

Der er lovkrav om 1 årligt eftersyn, når man har installeret en varmepumpe i sit hjem, sommerhus eller virksomhed. Grunden til at det er lovpligtigt at få lavet et varmepumpe eftersyn på sin varmepumpe, er at den indeholder kølemiddel vis kølemidlet slipper ud af varmepumpen, kan det være skadeligt for miljøet.

Når vi udfører et serviceeftersyn på din varmepumpe, sørger vi for at kontrollere alle vigtige dele og funktioner. Vi renser udedelen for at sikre, at varmepumpen yder optimalt. Ved en optimal varmepumpe sikre du dig et grønnere miljø og en billigere drift.

Ved at optimere på din varmepumpe hjælper du ikke kun miljøet, du sparer også penge på din fremtidige varmeregning.

 

SUNDERE INDEKLIMA

Din varmepumpe har filtre på varmepumpens indedel, som tiltrækker støv, hvilket medfører, at luftgennemstrømningen bliver forringet. Herudover bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs osv. Dette gøri, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur.

I sidste ende betyder det, at et snavs og skidt anlægget får en lavere ydeevne, der resulterer i en, at du får en  højere elregning.

 

Service eftersyn af din luft til luft varmepumpe: fra kr. 900,-

 

Hos Mejsegaarden kan du lave en årlig serviceaftale, hvor vi kommer en gang årligt og servicerer din varmepumpe. Ved en serviceaftale med Mejsegaarden  sikrer du, at din varmepumpe altid fungerer optimalt og du sparer 10% ved udkald, hvis varmepumpen går i stykker.

 

Kontakt os allerede i dag for bookning af service.