fbpx

Luft til luft varmepumpe

Vil du gerne spare penge på varmeregningen og stadig kunne holde varmen? Så findes løsningen hos Mejsegaarden

Få en samlet løsning på din varmepumpe

Med levering, montering og service

Vores montører er KMO certificeret

Og hjælper dig med garantien

Lovpligtige og frivillige eftersyn

Udføres af vores montører

Når du køber en luft til luft varmepumpe hos os, er det med levering og standardmontering af vores autoriserede KMO-teknikere.

Luft til luft varmepumpe – Hvordan fungerer de egentlig?

 

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe?

Hvis du står og mangler en luft til luft varmepumpe og er lidt i tvivl om, hvad du skal gøre, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Mejsegaarden er vi forhandlere af forskellige typer af luft til luft varmepumper fra forskellige producenter såsom Panasonic, Bosch, Mitsubishi, Daikin og lignende, som alle leverer nogle stabile og gode produkter. Vi hjælper dig gerne med udvalg, placering, montage og efterfølgende service i form af vedligehold, afrimning osv., så din luft til luft varmepumpe fungerer optimalt mange år frem i tiden. En af de typer varmepumper, vi tilbyder, er luft til luft varmepumpen, som udvinder varmeenergi fra luft og overfører det til luft, som benyttes i boligen til opvarmning eller køl, hvormed luft til luft varmepumpen kan ses som en form for klimaanlæg.

 

Fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe

Det er en af årsagerne til, at det kan være en fordel med luft til luft varmepumpe i din bolig eller sommerhus, da varmepumpen også kan fungere som en slags aircondition om sommeren. Luft til luft varmepumpen kan ikke benyttes som enestående varmekilde i en bolig, men en ret god supplerende varmekilde, hvilket især er gældende, hvis den primære energikilde er ineffektiv og som bruger mange ressourcer på opvarmningen. På den måde kan I med luft til luft varmepumper fra vores sortiment lave en stor besparelse på varmeregningen, såfremt denne benyttes som supplement til den primære energikilde, der så ikke skal benytte ekstra ressourcer for at varme hele boligen. Luft til luft varmepumpe er også ganske effektiv, hvilket er en fordel, da det er muligt at få varmet boligen op hurtigt. Dette er også en fordel i sommerhuse, hvor gamle el-radiatorer som regel bruger meget tid på at opvarme sommerhuset til den ønskede temperatur. Her hjælper GSM og WIFI også, da nogle luft til luft varmepumper med en af de to førnævnte metoder kan fjernstyres vha. en smartphone. Det er smart, da man så er sikker på, at sommerhuset er varmt, når man kommer frem, mens man også kan indstille den fra sofaen.

Med en luft til luft varmepumpe i boligen eller sommerhuset vil det også medføre en energioptimering, da luft til luft varmepumper er særdeles energieffektive, fordi de kan overføre meget energi ved et minimalt forbrug. Derudover kører de også på elektrisk strøm, hvilket også vil sige, at vedvarende energi kan benyttes til at holde varmepumpen i gang – det er godt for miljøet og giver et stort fremtidspotentiale.

 

Derfor bør du vælge en luft til luft varmepumpe til boligen

En luft til luft varmepumpe har som sagt en længere række fordele. Men er du endnu ikke helt overbevist, dykker vi gerne yderligere ned i, hvorfor det kan være en rigtig god ide at investere i en luft til luft varmepumpe til boligen derhjemme eller til sommerhuset.

 

Indeklimaet bliver bedre

En luft til luft varmepumpe tilfører ikke kun varme til sommerhuset eller boligen, men kan som tidligere nævnt også benyttes som aircondition eller ventilation, da det er muligt at indstille den temperatur, som passer dig bedst. Men ikke nok med det, har en luft til luft varmepumpe også en god cirkulation af varmen og luften i huset. Takket være cirkulationen undgår du sur lugt i sommerhuset eller en fugtig luft i boligen. Endnu bedre for indeklimaet er det, at vores varmepumper har indbygget støvfilter. Du får derfor tilført en renere luft, hvilket helt automatisk giver et forbedret indeklima.

 

Der er mange penge at spare

Et køb af en luft til luft varmepumpe skal ses som en investering. Det skal det, da den meget hurtigt vil tjene sig selv hjem igen. Så snart den sættes i brug, nedsætter den din elregning i f.eks. sommerhuset markant, når der sammenlignes med elvarme. Faktisk kan en luft til luft varmepumpe dække helt op til 70% af opvarmningen i et 90 kvadratmeter stort sommerhus. Dermed er der hurtigt mange penge at spare – og benytter du sommerhuset ofte, er den tjent hjem inden for et par år.

Benytter du den som et supplement til varmekilderne i din bolig, er der naturligvis også noget at hente på varmeregningen. Dette gælder især hvis du udskifter det gamle olie- eller gasfyr med en luft til luft varmepumpe. Her kan der i nogle tilfælde spares helt op til 50% på varmeregningen. Så er investeringen hurtigt tjent hjem.

 

Lav miljøbelastning

En luft til luft varmepumpe er en klimavenlig opvarmningskilde med en lav miljøbelastning, da den kører på strøm. Skifter du derfor oliefyret eller gasfyret ud med en varmepumpe, kan dit CO²-udslip reduceres med op til 40%. Er varmepumpen tilmed drevet af grøn strøm, er der endnu mere at hente i CO²-regnskabet. Er det derfor en del af dine overvejelser, når du skal vælge ny varmekilde, er en luft til luft varmepumpe et godt og oplagt valg.

 

Vælg den rette luft til luft varmepumpe

Ønsker du en luft til luft varmepumpe i din fritidsbolig eller dit hjem, er der en række ting, som du bør overveje nøje, inden du investerer.

Du bør blandt andet overveje følgende:

  • Størrelsen på din bolig. Hvor stor er den? Det mindre sommerhus kan sagtens klare sig med en enkelt varmepumpe, mens større boliger har brug for mere end én for at opnå optimal effekt.
  • Hvor meget må den larme? Det er ikke til at komme udenom, at både inde- og udedelen af luft til luft varmepumpen larmer, når den er i gang. Skal du derfor bruge den i rum, hvor du opholder dig meget, bør du vælge en af de modeller, som larmer mindst.
  • Skal den være i stand til at køle? Det er muligt at få varmepumper, der kan køle, hvilket f.eks. er meget belejligt ved varme somre.
  • Hvor lave temperaturer skal den kunne klare? Ofte er dette ikke et problem i Danmark, da temperaturen meget sjældent når virkelig lave minusgrader. Det er dog værd at holde øje med, hvis du skal benytte den i et fritidshus, hvor temperaturerne når langt ned om vinteren.

Har du fortsat brug for hjælp til at finde frem til, hvilken varmepumpe der er bedst for dig og din bolig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi ved alt om luft til luft varmepumper og hjælper dig derfor hellere end gerne, hvis du har brug for professionel hjælp til at vælge den rette model.

Vi vil hellere, at du bruger lidt ekstra tid på at overveje, hvad der er det rette for netop din bolig, så du får monteret en løsning af os, du bliver glad for med det samme.

 

Hvad kan Mejsegaarden tilbyde?

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med valg af en luft til luft varmepumpe. Montagen står vi også for, mens service og vedligehold også er noget, vi gerne vil håndtere for dig. Det giver den fordel, at du samarbejder med os gennem hele processen, hvor vi hurtigt kender dine krav og behov, som vi vil have med os i hele processen, så du får det ønskede resultat. Vores hjælp stopper dog ikke her. Med en luft til luft varmepumpe fra os får du altså en mindre varmepumpe og en særdeles god pris hos os, så derfor er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. Vi er en danskejet virksomhed og går meget op i at holde os ajour med lovændringer, procedureændringer og lignende, så du altid får den rigtige rådgivning og den bedste løsning.

Se vores anmeldelser på Trustpilot


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Fra vores Facebookside

3 days ago

Grøn anlægsgartnermedhjælpere søges.

Mejsegaarden søger en faglært eller ufaglært medarbejder med flair for grøn pleje og vedligeholdelse.

Vi leder efter en kandidat som bor fornuftigt i forhold til at udføre opgaver hos vores kunder i Hornsherred / Lejre / Roskilde / Holbæk og omegn.

mejsegaarden.dk/ledige-stillinger/groen-anlaegsgartnermedhjaelpere-soeges/
... Se mereSe mindre

Grøn anlægsgartnermedhjælpere søges.

Mejsegaarden søger en faglært eller ufaglært medarbejder med flair for grøn pleje og vedligeholdelse.

Vi leder efter en kandidat som bor fornuftigt i forhold til at udføre opgaver hos vores kunder i Hornsherred / Lejre / Roskilde / Holbæk og omegn.

https://mejsegaarden.dk/ledige-stillinger/groen-anlaegsgartnermedhjaelpere-soeges/

1 CommentKommenter på Facebook

Wish I could give you a hand, l love gardening 👍x

4 days ago

Før og efter billeder, hvor der er fjernet ukrudt på flisebelægningen.

Efterfølgende behandlet således alt ukrudt forsvinder.

Kanterne er skåret så fliserne nu er synlige igen. 😀
... Se mereSe mindre

Før og efter billeder, hvor der er fjernet ukrudt på flisebelægningen.

Efterfølgende behandlet således alt ukrudt forsvinder.

Kanterne er skåret så fliserne nu er synlige igen. 😀Image attachmentImage attachment+3Image attachment
4 days ago

Så blev der plantet 80 meter hæk med laurbærkirsebær. ... Se mereSe mindre

Så blev der plantet 80 meter hæk med laurbærkirsebær.Image attachmentImage attachment+1Image attachment

2 CommentsKommenter på Facebook

Flot!

Hvor er det pænt 😊

1 week ago

Endnu en tilfreds kunde har fået monteret en Panasonic Free multi varmepumpe, med en udedel og 2 indedele. 😀 ... Se mereSe mindre

Endnu en tilfreds kunde har fået monteret en Panasonic Free multi varmepumpe, med en udedel og 2 indedele. 😀Image attachmentImage attachment+3Image attachment
Vis mere